Heropening praktijk

Beste cliënt,

Hoera, we mogen vanaf woensdag 3 maart wee...

Lees meer
Versterk je immuunsysteem

                                                         ...

Lees meer
Kortingsactie Cadeaubon Massage

Speciaal voor de heropening biedt Josephine een m...

Lees meer

Massage door Josephine

Massage is goed voor iedereen, van jong tot oud. En zowel voor mensen mét, als voor mensen zónder klachten.

Door het gebruik van meerdere massagetechnieken worden huid, bindweefsel en spieren op verschillende manieren gestimuleerd en ontspannen. Dit zorgt voor een betere stofwisseling en afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd. Zo helpt het bij het voorkomen van aandoeningen en kunnen allerlei klachten verminderen of verdwijnen zoals hoofdpijn, schouder en nekklachten, rugpijn en zware benen enz.

De massage kan worden gegeven als een op zichzelf staande therapie of in combinatie met andere natuurgeneeskundige therapieën, afhankelijk van wat het doel van de behandeling is. Door een massage te ondergaan, wordt het lichaamsbewustzijn gestimuleerd. Men komt weer in contact met het eigen lichaam, met in het lichaam opgeslagen en onverwerkte emoties. Daarnaast hebben de massages altijd een reinigend effect en een circulatie bevorderende werking.

Naast de klassieke massage heb ik mij zelf verder ontwikkeld in de volgende massage technieken: ontspanningsmassage – gezichtsmassage – voetrefloxologie massage – schröpfen massage – bindweefselmassage.

Josephine@natuurlijkbeter.info