Mensgerichte individuele coaching

Ik heb gemerkt dat ik in mijn kracht sta bij het ondersteunen van mensen, die zich willen ontwikkelen. Ik kan goed luisteren, doorvragen en samenvatten. Ik leg de vinger op de zere plek en van daaruit ondersteun ik je in je ontwikkelingsproces vanuit wie jij bent.

Ik doe dit vanuit een positieve onbevooroordeelde benadering, vertrouwelijk en in een veilige omgeving.  Het is prachtig om te zien hoe door coaching mensen blokkades en weerstanden in hun lijf, emotie en denkpatronen overwinnen. Het bewustzijn wordt vergroot en daardoor ontdek je heel veel mogelijkheden in jezelf, waardoor de energie beter gaat stromen.

Ik luister actief en ondersteun je om tot nieuwe of verhelderende inzichten te komen. Door de wereld en jezelf anders waar te nemen verandert je perceptie en ontstaat gelegenheid tot bewustwording en persoonlijke groei! Van daaruit voel je je geïnspireerd om stapje voor stapje veranderingen aan te brengen, die jij wilt. Het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen groeit. Je gaat beter functioneren vanuit wie je bent en wat je wilt. Je zit lekkerder in je vel.

Je zal daarnaast veel meer kwaliteiten in jezelf ontdekken. Je wordt geïnspireerd om je te blijven ontwikkelen en zal daardoor bewuster in het leven blijven staan. Je neemt bewust verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt. Je luistert daarbij naar je lijf, gevoel en gedachten. Je bent in balans!
En dit draagt bij aan je gezondheid en vitaliteit.