Aanvullende informatie Natuurgeneeskunde

 

Verwijzing
Voor een natuurgeneeskundige behandeling bij Natuurlijk Beter heeft u geen verwijzing van uw arts nodig.

Duur van de behandeling en vervolgconsulten 

Reiki

Een Reikibehandeling duurt ongeveer een uur, het eerste consult inclusief intakegesprek neemt ongeveer 2 uur in beslag. Afhankelijk van uw vraag, de klacht waarmee u komt en hoe het zelf genezend vermogen van uw lichaam kan functioneren, worden er vervolgsessies met u afgesproken. Dit wordt beoordeeld aan de hand van de resultaten die merkbaar zijn tijdens en na de Reikibehandeling. Bij fysieke of mentale klachten zijn 4 tot 6 opeenvolgende sessies raadzaam. Uiteraard bent u ook welkom voor op zich staande standaard Reikibehandelingen ter ontspanning tijdens bijvoorbeeld een stressvolle of drukke periode.

Psychotherapeutische sessie

Vanwege de zijnsgerichtheid van mijn werkwijze zal ieder therapeutische pad qua samenstelling en tijdsduur uniek zijn. Gestreefd wordt naar het werken in blokken van 4 tot 6 sessies met een tijdsduur van ongeveer een uur per sessie.

Tarieven

 

Reiki

  • Eerste consult inclusief intakegesprek                
  • Reikibehandeling                                                                            
  • Reikibehandeling (serie van 4x)                                              
  • Reikibehandeling (serie van 6x)                              

 Psychotherapeutische sessies

  • Eerste consult inclusief intakegesprek                 
  • Vervolgconsult                                                                              

 

  • Vervolgsessie in combinatie met een Reikibehandeling van een half uur 
  • Telefonisch of e-mail consult      afhankelijk van de duur.           € 110,-

€   60,- 

€ 230,-
€ 340,-€ 150,-

€   85,-


€ 120,-

€ 25,50 - € 40,50

Mijn beroepsorganisatie BATC vereist dat ik met iedere cliënt een behandelovereenkomst afsluit. Deze vindt u - evenals een door de wet AVG verplichte privacyverklaring - ter informatie bij uw eerste afspraakbevestiging bijgevoegd. Ter ondertekening zal ik een uitgeprint exemplaar voor u klaarleggen. 

Aansluitend aan uw consult wordt u verzocht ter plaatse te pinnen. Hierna ontvangt u een factuur die u als declaratienota voor uw zorgverzekeraar kunt gebruiken.  

Omdat ik ben aangesloten bij de BATC-beroepsorganisatie vergoeden veel (maar niet alle) zorgverzekeraars een deel van de consultkosten, mits u hiervoor aanvullend verzekerd bent. Controleert u hiervoor uw polis en de website van uw zorgverzekeraar.

Indien u verhinderd bent dient u zich uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail af te melden, anders ben ik genoodzaakt de volledige consultkosten bij u in rekening te brengen.

Tenslotte wil ik u vragen om bij het eerste bezoek uw identiteitsbewijs mee te nemen, zodat u zich kunt legitimeren en u mij in staat stelt een factuur - tevens uw declaratieformulier - voor u op te stellen.

 

>> terug