Versterk je immuunsysteem

                                                         ...

Lees meer
Kortingsactie Cadeaubon Massage

Speciaal voor de heropening biedt Josephine een m...

Lees meer
Tips om gezond te blijven

In deze bijzondere tijd, waarin het veelal over z...

Lees meer

Aanvullende informatie Natuurgeneeskunde

Aanvullende informatie

 

Verwijzing

Voor een natuurgeneeskundige behandeling bij Natuurgeneeskundige praktijk Conny Comba heeft geen verwijzing van uw arts nodig.

 

Duur van de behandeling en vervolgconsulten

 

Psychotherapeutisch consult

Vanwege de zijnsgerichtheid van mijn werkwijze zal ieder therapeutische pad qua samenstelling en tijdsduur uniek zijn. Gestreefd wordt naar het werken in blokken van 4 tot 6 sessies met een tijdsduur van ongeveer een uur per sessie.

 

Shiatsu meridiaan massage

Shiatsu meridiaan massage is een massage die uitgaat van energiestromingen over en door het hele lichaam en kan een onderdeel van uw therapeutische pad zijn. De massage neemt ongeveer een uur in beslag. Afhankelijk van uw vraag of de klacht waarmee u komt en hoe het zelf genezend vermogen  van uw lichaam kan functioneren, wordt steeds bepaald wat het lichaam als volgende stap en noodzaak aangeeft.

 

Reiki

Een Reikibehandeling kan onderdeel van uw therapeutische pad zijn. Een Reikibehandeling duurt ongeveer een uur, het eerste consult inclusief intakegesprek neemt ongeveer 2 uur in beslag. Afhankelijk van uw vraag, de klacht waarmee u komt en hoe het zelf genezend vermogen van uw lichaam kan functioneren, worden er vervolgsessies met u afgesproken. Dit wordt beoordeeld aan de hand van de resultaten die merkbaar zijn tijdens en na de Reikibehandeling. Bij fysieke of mentale klachten zijn 4 tot 6 opeenvolgende sessies raadzaam. Uiteraard bent u ook welkom voor op zich staande standaard Reikibehandelingen ter ontspanning tijdens bijvoorbeeld een stressvolle of drukke periode.