Versterk je immuunsysteem

                                                         ...

Lees meer
Kortingsactie Cadeaubon Massage

Speciaal voor de heropening biedt Josephine een m...

Lees meer
Tips om gezond te blijven

In deze bijzondere tijd, waarin het veelal over z...

Lees meer

Toepassingen

Osteopathie is toepasbaar bij een baby vanaf 1 week oud t/m een hoogbejaarde mens aan het eind van zijn of haar leven. Osteopathie is door de veelzijdigheid van de technieken en doordat steeds gestreefd wordt naar het stimuleren van het zelfgenezend vermogen,  heel goed "passend" te maken aan diverse omstandigheden, met name de milde technieken lenen zich hier uitstekend voor.

Het kan nodig zijn dat je oefeningen meekrijgt, of voedingsadviezen, of andere zaken die met de oorzaak van je klacht(en) en je leefstijl te maken hebben.

Heel vaak is dit ook niet nodig, omdat het lichaam direct reageert op de toegenomen mogelijkheden na een behandeling en vaak "weet"  je lijf dan al zichzelf beter gezond te houden.

Het effect van een behandeling is direct merkbaar voor de therapeut (bijv de spier die ontspant, de wervel die weer beweegt), en meestal ook voor degene die de technieken ondergaat (je been wordt weer warm, er gaat iets tintelen, de pijn verdwijnt uit je lijf, ..). Je lichaam zal zich de komende weken steeds verder aanpassen op de toegenomen beweeglijkheid.

>> terug