Versterk je immuunsysteem

                                                         ...

Lees meer
Kortingsactie Cadeaubon Massage

Speciaal voor de heropening biedt Josephine een m...

Lees meer
Tips om gezond te blijven

In deze bijzondere tijd, waarin het veelal over z...

Lees meer

Josephine Wessels-Duka

Mijn naam is Josephine Wessels-Duka en ik ben werkzaam als natuurgeneeskundig en complementair therapeut. 

Mijn zoektocht naar de relatie tussen voeding, leefstijl en gezondheid is waarschijnlijk begonnen toen ik op 11-jarige leeftijd ging oppassen in een antroposofisch gezin. Ik werd daar altijd getrakteerd op biologische carobbiscuitjes en sterrenmixthee, voor mij destijds geheel nieuwe voedingsmiddelen.

Uiteindelijk bleef mijn innerlijke behoefte om mensen te helpen groeien en mijn honger naar kennis over natuurlijke gezondheid en vitaliteit heb ik verder weten te stillen tijdens de studie Natuurgeneeskunde in Arnhem aan de HvNa en Complementaire studie in Utrecht aan het Instituut C.A.M. 

Als therapeut wil ik graag kwalitatieve zorg aanbieden aan mensen met uiteenlopende ziektebeelden en klachten, die hiervoor tot op heden onvoldoende genezing of herstel hebben ervaren. Er wordt ten minste gestreefd naar het verbeteren van de kwaliteit van leven en waarbij ik als therapeut de maximale zorg en begeleiding kan aanbieden op weg naar herstel. 

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik een holistische kijk op geneeskunde en kijk ik niet alleen naar de symptomen van de patiënt, maar probeer ik ook de oorzaak van de klachten te achterhalen. Hierbij kijk ik op 5 niveaus namelijk: lichamelijk-, emotioneel-, sociaal-, mentaal- en op zielsniveau.

Met mijn therapieën bied ik de mensen de mogelijkheid om te ervaren wat Natuurgeneeskunde kan betekenen bij het herstellen van lichamelijke (chronische) ziektes of psychische aandoeningen.

Mijn streven is om mensen te begeleiden bij genezing, ook als mijn rol aanvullend is aan een reguliere behandeling bij de huisarts of specialist. Ik wil mezelf als natuurgeneeskundig/ complementair therapeut vooral inzetten om de samenwerking te vergroten, zodat iedereen de best mogelijke zorg krijgt.

Therapieën die ik toepas, zijn o.a. Voeding, Fytotherapie, Bachbloesem, Iriscopie, Voetreflextherapie, hier leest u er meer over

Wilt u weten voor welke klachten u bij mij terecht kunt ? Hier vindt u meer informatie

Heb je een vraag? Mail naar: josephine@natuurlijkbeter.info of bel: 0181-482288

Meer weten over Josephine?

Versterk je immuunsysteem tegen COVID19

Natuurgeneeskundige Complementaire Geneeswijzen 

Therapeutische werkvormen

vijf natuurgeneeskundige principes 

Werkwijze

Tarieven