Behandelingen

Binnen Natuurlijk Beter hebben wij de volgende behandelingen:


U kunt hier zelf een afspraak voor Osteopathie boeken
Maar we willen dat natuurlijk ook met alle plezier voor u doen. Stuur dan een mailtje naar liesbeth@natuurlijkbeter.info.    

Voor holistische Fysiotherapie of Natuurgeneeskunde/ Reiki/ Psychotherapie / Fytotherapie / voedingstherapie / iriscopie / voetrefelexologie / Massage, belt (0181-482288) of mailt u met de praktijk ( info@natuurlijkbeter.info) of de betreffende therapeut.

 
Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak.

Indien u verhinderd bent, dient u minimaal 24 uur van te voren af te melden (liefst telefonisch of per mail), anders wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht. Voor onze behandelingen heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig om voor een eventuele vergoeding door uw verzekeraar in aanmerking te komen. Informeer bij uw verzekeraar op welke (deel)vergoeding u recht hebt.

De behandelingen binnen Natuurlijk Beter zijn complementair binnen de gezondheidszorg en zijn geen vervanging van reguliere medische zorg.

Wil je meer weten over ons privacystatement en hoe wij proberen zo nauwkeurig mogelijk met jouw gegevens om te gaan ? Lees dan alles over de avg