Home

Natuurlijk Beter is allereerst een osteopathiepraktijk, opgericht door Liesbeth Helderweirdt-van Riessen.          

Voorlopige sluiting van Natuurlijk Beter

Gezien alle maatregelen en richtlijnen van de RIVM , hebben wij onze verantwoordelijkheid genomen en hebben moeten besluiten dat Natuurlijk Beter per direct en voor onbepaalde tijd, voorlopig in ieder geval tot 28-4-20, dicht gaat.

We blijven wel bereikbaar via email of telefoon, maar zullen voorlopig geen fysieke behandelingen uitvoeren.

We hopen op uw begrip, 

Nicky, Conny & Liesbeth

 

     

Er wordt gewerkt met osteopathie en vanuit de osteopathische principes. We werken verder met een holistsich fysiotherapeute en een natuurgeneeskundig energetisch zijnsgerichte psychotherapeute.

Natuurlijk Beter wil een paramedisch integraal centrum zijn, waar holistisch werkende therapeuten en behandelwijzen een plek kunnen vinden om hun werk te doen in een rustige omgeving. De therapeuten van Natuurlijk Beter willen voor u klaar staan om u op een natuurlijke wijze gezonder te laten worden. Dit doen we door uw zelfgenezend vermogen te vergroten en zodoende uw lichaam sterker te laten functioneren en beter tot zijn/haar recht te laten komen.

Wij willen groter denken dan ons eigen vak (hoewel we allemaal een prachtige discipline hebben!) en samen met het team zoeken naar de best mogelijke aanpak en oplossing voor u en uw probleem.

Soms betekent dit, dat u door één van ons behandeld wordt en prima geholpen bent.

Klik hier om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Voor de medewerkers van Natuurlijk Beter is het een uitdaging om te zoeken naar de best mogelijke optie, het best passende therapiepad, waardoor u zo snel en zo goed mogelijk weer verder kunt.

Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak.
Indien u verhinderd bent, dient u minimaal 24 uur van te voren af te melden (liefst telefonisch of per mail of fax), anders wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht. Voor onze behandelingen heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig om voor een eventuele vergoeding door uw verzekeraar in aanmerking te komen.

De behandelingen binnen Natuurlijk Beter zijn complementair binnen de gezondheidszorg en zijn geen vervanging van reguliere medische zorg