Heropening praktijk

Beste cliënt,

Hoera, we mogen vanaf woensdag 3 maart wee...

Lees meer
Versterk je immuunsysteem

                                                         ...

Lees meer
Kortingsactie Cadeaubon Massage

Speciaal voor de heropening biedt Josephine een m...

Lees meer

nieuwsbrief activiteiten van Conny Comba


Reiki vormt een onderdeel van de door mij aangeboden therapie, maar weet u dat u ook zonder specifieke klachten welkom bent voor Reikibehandelingen?

Wat is Reiki

Reiki is een uit Japan afkomstige natuurlijke geneeswijze waarin gewerkt wordt met energie overdracht via de handen. Reiki biedt ondersteuning bij ziekte, lichamelijke of emotionele klachten en helpt je terug in balans te komen. Het vult energie aan waar nodig, heft blokkades op en herstelt het zelf-genezend vermogen van het lichaam. Ik beoefen Reiki volgens de oorspronkelijke stroming Reiki Usui Shiki Ryoho.

Reiki en ontspanning

Het dagelijkse leven is vaak hectisch; het tempo ligt hoog en lijkt steeds hoger te worden. Voor je er erg in hebt ben je 7 dagen per week bezig om van het een naar het ander te hollen en je tijd te verdelen over je gezin, je baan, familie, vrienden, sporten, ben je daarnaast hulpvader of hulpmoeder op de school van je kinderen, liefdevolle mantelzorger of vrijwilliger bij de een of andere club of organisatie. Je doet dit misschien al jaren zonder moeite, maar opeens ben je prikkelbaar, moe, slaap je slecht ondanks je vermoeidheid en heb je behoefte aan rust of een moment voor jezelf.

Herken je jezelf hierin, heb je last van vermoeidheid, slecht slapen of stress? Zit je niet meer zo lekker in je vel of ervaar je een gevoel van toenemende prikkelbaarheid of onbalans? Dan is een Reikibehandeling iets voor jou. Reiki brengt zowel fysiek als mentaal een diepe ontspanning en na een reikibehandeling slaap je doorgaans dieper, wat bijdraagt aan een betere nachtrust. Ook zonder specifieke klachten ben je welkom voor Reiki; als moment voor jezelf, om te ontspannen en overbelasting te voorkomen.

Binnenkort: Zen Shiatsu meridiaan massage

Ook voor een Zen Shiatsu massage kunt u binnenkort bij mij terecht. Zen Shiatsu komt oorspronkelijk uit Japan. Zen Shiatsu vormt een van de verschillende stijlen binnen de Shiatsu traditie en is een holistische, lichaamsgerichte, therapeutische werkmethode. Zen Shiatsu werd in de jaren 70 ontwikkeld door Shizuto Masunaga, is een mengeling van traditionele oosterse geneeskunde, westerse fysiologie en psychologie en kenmerkt zich door het uitgebreide Ki-meridiaan systeem, een energiesysteem in het lichaam waardoor onze levensenergie stroomt.  Shiatsu -  letterlijk "vingerdruk" - wordt uitgeoefend door het geven van druk met duimen, vingers, handpalmen en soms onderarm of elleboog op het lichaam van de ontvanger. Het doel van Zen Shiatsu massage is het in balans brengen van de energiestroom in het lichaam, het harmoniseren van lichaam en geest, het verlichten van vermoeidheid, het bevorderen van vitaliteit en het zelf-genezend vermogen van het lichaam. Het zorgt ervoor dat u heerlijk ontspannen raakt en ondersteunt uw lichaam en geest in het vinden van balans en herstel.

De startdatum voor de Zen Shiatsu massage volgt in de nieuwsflits op de website. Houd de website dus vooral in de gaten.

Graag tot ziens in de praktijk!

Conny Comba
conny@natuurlijkbeter.info