Nieuwjaarswens 2019

Het loopt weer tegen het eind van het jaar en voor mij is dat een tijd  om te reflecteren en plannen te maken voor het nieuwe jaar..

Ik doe ieder jaar enthousiast mee met goede voornemens maken: gezond eten, meer bewegen, op tijd naar bed, genoeg tijd vrijmaken voor familie en vrienden, en de belangrijkste van ieder jaar: mindful genieten van het leven..

Behalve goede voornemens heb ik ook een aantal plannen voor 2019. Zo ga ik zeer binnenkort een cursus Hypnotherapie volgen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat hypnotherapie een effectieve behandelmethode is om onder andere klachten van de prikkelbare darm te verlichten. Ook bij psychosomatische aandoeningen, chronische pijn en geestelijke of emotionele problemen kan hypnotherapie heel goed bijdragen aan het in balans brengen van een mens. Het lijkt mij een heel interessante nieuwe techniek om mijn behandelingen mee uit te breiden.

Later in het jaar, in september start ik met de cursus Viscerale Manipulatie in België. Door deze cursus te volgen leer ik de verstoorde beweeglijkheid rondom de inwendige organen vast te stellen, te onderzoeken en te behandelen. Deze cursus stond al heel lang op mijn verlanglijstje..

Verder wil ik bij deze ook doorgeven dat ik wat ruimere behandeltijden ga hanteren: vanaf januari ben ik op dinsdag-, donderdag en indien nodig en mogelijk op vrijdagochtend beschikbaar voor behandeling Holistisch Fysiotherapie bij Natuurlijk Beter. 

Ik wens u allen hele fijne dagen en een heel gelukkig 2019. Tot volgend jaar!

Nicky.