Heropening praktijk

Beste cliënt,

Hoera, we mogen vanaf woensdag 3 maart wee...

Lees meer
Versterk je immuunsysteem

                                                         ...

Lees meer
Kortingsactie Cadeaubon Massage

Speciaal voor de heropening biedt Josephine een m...

Lees meer

Nieuws

Reactie op "Activiteiten Conny Comba":

Velden met (*) zijn verplicht.
Activiteiten Conny Comba
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Activiteiten Conny Comba

Reiki vormt een onderdeel van de door mij aangeboden therapie, maar weet u dat u ook zonder specifieke klachten welkom bent voor Reikibehandelingen?

Wat is Reiki

Reiki is een uit Japan afkomstige natuurlijke geneeswijze waarin gewerkt wordt met energie overdracht via de handen. Reiki biedt ondersteuning bij ziekte, lichamelijke of emotionele klachten en helpt je terug in balans te komen. Het vult energie aan waar nodig, heft blokkades op en herstelt het zelf-genezend vermogen van het lichaam. Ik beoefen Reiki volgens de oorspronkelijke stroming Reiki Usui Shiki Ryoho.

Reiki en ontspanning

Het dagelijkse leven is vaak hectisch; het tempo ligt hoog en lijkt steeds hoger te worden. Voor je er erg in hebt ben je 7 dagen per week bezig om van het een naar het ander te hollen en je tijd te verdelen over je gezin, je baan, familie, vrienden, sporten, ben je daarnaast hulpvader of hulpmoeder op de school van je kinderen, liefdevolle mantelzorger of vrijwilliger bij de een of andere club of organisatie. Je doet dit misschien al jaren zonder moeite, maar opeens ben je prikkelbaar, moe, slaap je slecht ondanks je vermoeidheid en heb je behoefte aan rust of een moment voor jezelf.

Herken je jezelf hierin, heb je last van vermoeidheid, slecht slapen of stress? Zit je niet meer zo lekker in je vel of ervaar je een gevoel van toenemende prikkelbaarheid of onbalans? Dan is een Reikibehandeling iets voor jou. Reiki brengt zowel fysiek als mentaal een diepe ontspanning en na een reikibehandeling slaap je doorgaans dieper, wat bijdraagt aan een betere nachtrust. Ook zonder specifieke klachten ben je welkom voor Reiki; als moment voor jezelf, om te ontspannen en overbelasting te voorkomen.Zie verder via deze link