Nieuws

Reactie op "Corona maatregelen":

Velden met (*) zijn verplicht.
Corona maatregelen
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Corona maatregelen

De overheid neemt steeds meer maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De website van het RIVM geeft hier duidelijke informatie over.

Voor u en ons betekent dat dus dat u thuis moet blijven bij milde verkoudheidsklachten, hoesten en/of niezen en/of koorts (38 graden of hoger). We raden iedereen aan dit in acht te nemen en ook duidelijk te communiceren.

We willen onze cliënten vragen om voor uw behandeling zelf een handdoek, badlaken en/of fleece deken mee te nemen.
Het blijft belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt. Neem uw rust en ga op tijd naar bed, eet gezond en zorg voor voldoende groente en fruit, zorg voor voldoende beweging (een gezonde wandeling in de frisse buitenlucht bijvoorbeeld), vermijd stress.

Verder laten we u weten dat we doorgaan met diverse versterkte hygiëne-maatregelen : Onze praktijk wordt nog vaker en grondiger dan gewoonlijk gereinigd, ook alle contactoppervlakken hebben onze speciale aandacht. 
Uiteraard wassen wij onze handen frequent. Verder willen we u ook vragen om voorafgaand aan de behandeling, uw handen te wassen, dit kan in het toilet.

Voor meer informatie en voorzorgsmaatregelen die u zelf kunt nemen, verwijzen wij u graag naar de website van het Ministerie van Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen : info@natuurlijkbeter.info