Nieuws

Reactie op "extra maatregelen ivm coronavirus":

Velden met (*) zijn verplicht.
extra maatregelen ivm coronavirus
(*):
(*):
(*):
:
(*):

extra maatregelen ivm coronavirus

Extra maatregelen die genomen worden om de behandelingen veilig te laten verlopen:

Voordat de behandeling plaatsvindt, controleren wij iedereen en adviseren wij bij twijfel :

Blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten van u of uw huisgenoot, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts. Wij rekenen erop dat u ons dit meedeelt en uw afspraak in dat geval afzegt (liefst op tijd, minimaal 24 uur van te voren). Ook als wij elkaar zien, zullen wij nogmaals controleren of u zich in goede gezondheid bevindt.

Afspraken kunnen worden gewijzigd op het nummer <Location telephone> of via email (liesbeth@natuurlijkbeter.info).

Extra maatregelen :

  • Wilt u bij binnenkomst uw handen wassen of desinfecterende handgel gebruiken  ?  (handen wassen kan op het toilet). Kom niet te vroeg of wacht in uw auto tot vlak voor de afgesproken tijd.
  • Als het weer het toelaat, kunt u –naast in de wachtkamer- ook buiten de praktijk wachten, we hebben hier zitplaatsen gecreëerd.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.
  • De tijdschriften zijn weggehaald, dus neem eventueel zelf iets te lezen mee.
  • Breng uw eigen handdoek mee.
Uiteraard zijn allerlei extra hygiëne maatregelen ingevoerd, zo maken wij uw contactoppervlakken schoon voordat een volgende patient komt. Daarom vragen we u ook om direct plaats te nemen op de omkleedstoel.

Met deze voorzorgsmaatregelen voldoen wij volledig aan de richtlijnen zoals opgesteld door het Nederlands register voor osteopathie en het RIVM.