Heropening praktijk

Beste cliënt,

Hoera, we mogen vanaf woensdag 3 maart wee...

Lees meer
Versterk je immuunsysteem

                                                         ...

Lees meer
Kortingsactie Cadeaubon Massage

Speciaal voor de heropening biedt Josephine een m...

Lees meer

Nieuws

Reactie op "Josephine Duka":

Velden met (*) zijn verplicht.
Josephine Duka
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Josephine Duka

Mijn zoektocht naar de relatie tussen voeding, leefstijl en gezondheid is al vroeg begonnen. Mijn innerlijke behoefte om mensen te helpen en mijn honger naar kennis over natuurlijke gezondheid en vitaliteit heeft mij gebracht bij de studie Natuurgeneeskunde in Arnhem aan de HvNa en Complementaire studie in Utrecht aan het Instituut C.A.M.

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik een holistische kijk op geneeskunde en kijk ik niet alleen naar de symptomen van de patiënt, maar probeer ik ook de oorzaak van de klachten te achterhalen. Hierbij kijk ik op 5 niveaus namelijk: lichamelijk-, emotioneel-, sociaal-, mentaal- en op zielsniveau. 
Mijn streven is kwalitatieve zorg aanbieden aan mensen met uiteenlopende ziektebeelden en klachten, die hiervoor tot op heden onvoldoende genezing of herstel hebben ervaren. Zodat tenminste de kwaliteit van leven kan verbeteren, waarbij ik als therapeut de maximale zorg en begeleiding kan aanbieden op weg naar herstel.

Met mijn therapieën bied ik de mensen de mogelijkheid om te ervaren wat Natuurgeneeskunde kan betekenen bij het herstellen van lichamelijke (chronische) ziektes of psychische aandoeningen.

Mijn streven is om mensen te begeleiden bij genezing, ook als mijn rol aanvullend is aan een reguliere behandeling bij de huisarts of specialist. Ik wil mezelf als natuurgeneeskundig/ complementair therapeut vooral inzetten om de samenwerking te vergroten, zodat iedereen de best mogelijke zorg krijgt.

Lees hier meer over de mogelijkheden.